Erbjudanden på alla förbrännings­toaletter. Vilken förbränningstoalett är bäst för dig: Cinderella, Incinolet eller Toamoa. Vi erbjuder också installationstjänster och service.

Placeholder Picture
Cinderella≫

Cinderella 

Det finns tre olika versioner av Cinderella-förbränningstoaletter:
- Cinderella Classic 
- Comfort Display
- Cinderella Gas 

Förbränningstoaletter från Cinderella har kapacitet för upp till 12 personer i ett hushåll. Toaletten fungerar lika bra i permanentboende som i fritidshus.

Placeholder Picture
Incinolet≫

Incinolet

Världens mest sålda förbränningstoalett. Incinolet tillverkas i USA och säljs över hela världen. Robust, funktionell och säker. 

Mycket driftsäker och med hög kvalitet i alla delar. Finns i vitt eller rostfritt och med effektvalen 1800 eller 3500W.

Placeholder Picture
Nya Toamoa≫

Nya Toamoa

Nya Toamoa har två program för spolning, litet och stort. Det lilla programmet använder man om det bara är urin.

Information på displayen visar när pottan bör tömmas och när toaletten bör rengöras. Toamoa levereras med vit sits. Svart sits finns som tillval.

Placeholder Picture
Tillbehör≫

Tillbehör

Påsar till förbrännings-toaletter.

Mångdubbla kapaciteten för din förbränningstoa-lösning genom att komplettera med en urinoar / kisstoalett. Skräddarsydda eller fristående modeller. 

Fritidstoa | Förbränningstoalett | Eltoa

Kärt barn har många namn. Förbränningstoaletter har på senare år blivit mycket populära då de är skonsamma mot miljön och varken kräver avlopp eller vatten för att fungera. Allt som behövs är el (det finns t.o.m en förbränningstoalett som drivs av gasol istället för el).

Det enda som blir kvar efter förbränning är lite luktfri och bakteriefri aska. Underhållet är enkelt att göra och att tömma askkoppen (där askan samlas upp) är mycket lätt och tar bokstavligt talat bara någon minut. 

Installationer

För att en förbränningstoalett skall fungera problemfritt och garantin skall gälla krävs det att installationen är gjord enligt respektive bruksanvisning.

Vi har installatörer som täcker Storstockholm, Mellansverige och Göteborgstrakten. Med vårt nätverk av partners kan vi oftast hjälpa er med installationshjälp oavsett var i Sverige ni skall ha toaletten installerad. Vill du ha hjälp med installationen?
Fyll i formuläret nedan.

INSTALLATIONSFÖRFRÅGAN≫≪ÖVERSIKT PRODUKTER