Fjärrstyrning av el och värme

Styr via Internet eller mobiltelefonnätet
- Vi har lösningarna för dig

Just nu kampanjpriser

Smarta hem

Fjärrstyrning av el och värme via Internet

Har du Internet så är detta lösningen för dig. Tack vare att vår "Smarta-Hem"-lösning från Telldus har stöd för både 433,92MHz och Z-wave, finns tillgång till 100-tals fjärrbrytare, sensorer, detektorer, et cetera.

Schemalägg belysning med t.ex. solens upp och nedgång. Lägg in villkor: tänd lamporna x y z och starta siren om rörelsedetektorn på altanen löser ut, stäng kranen för inkommande vattnet om läckage-givaren larmar, et cetera.

Besök vår utställningslokal eller kontakta oss så hjälper vi dig ställa in allt för ditt smarta hem och/eller stuga). 

Ontech 9060

Fjärrstyrning av el och värme via mobiltelefonnätet

Vi har lösningar för att styra el och värme även om du saknar Internet. Styr luftvärmepump, el-radiatorer, larma och få meddelande när strömmen går och kommer tillbaka.

Myndigheten Post- och Telestyrelsen (PTS) har beslutat att lägga ner 2G och 3G näten varför äldre tekniklösningar som använder dessa nät (t. ex. utrustning som styrs via SMS) kommer att sluta fungera. Ontech 9060 använder 4G och berörs således inte av släckning av 2G och 3G, mer information på PTS hemsida här≫

Sedan 2005 har vi erbjudit lösningar för larm, fjärrstyrning av el och värme för lösningar via mobiltelefonnätet. Driftsäkra lösningar till attraktiva gränssnitt. 

Ontech 9060 kan byggas ut med tillbehör för att styra luftvärme­pumpar, styra upp till 7 extra reläer, ge larm vid inbrott, et cetera.

Fyll i vår offertförfrågan så tar vi fram bästa lösningen för dig.