Pris förbränningstoalett: Vi har erbjudanden på alla förbrännings­toaletter. Vilken förbrännings­toalett är bäst för dig? Cinderella eller Incinolet. Vi erbjuder också installation och service.

Placeholder Picture
Cinderella≫

Cinderella 

Det finns tre olika versioner av Cinderella-förbränningstoaletter:
- Cinderella Classic 
- Comfort Display
- Cinderella Gas 

Förbränningstoaletter från Cinderella har kapacitet för upp till 12 personer i ett hushåll. Toaletten fungerar lika bra i permanentboende som i fritidshus.

Placeholder Picture
Incinolet≫

Incinolet

Världens mest sålda förbränningstoalett. Incinolet tillverkas i USA och säljs över hela världen. Robust, funktionell och säker. 

Mycket driftsäker och med hög kvalitet i alla delar. Finns i vitt eller rostfritt och med effektvalen 1800 eller 3500W.

Placeholder Picture
Tillbehör≫

Tillbehör

Påsar till förbrännings-toaletter.

Mångdubbla kapaciteten för din förbränningstoa-lösning genom att komplettera med en urinoar / kisstoalett. Skräddarsydda eller fristående modeller. 

Fritidstoa | Förbränningstoalett | Eltoa

Kärt barn har många namn. Förbränningstoaletter har på senare år blivit mycket populära då de är skonsamma mot miljön och varken kräver avlopp eller vatten för att fungera. Allt som behövs är el (det finns t.o.m en förbränningstoalett som drivs av gasol istället för el).

Det enda som blir kvar efter förbränning är lite luktfri och bakteriefri aska. Underhållet är enkelt att göra och att tömma askkoppen (där askan samlas upp) är mycket lätt och tar bokstavligt talat bara någon minut. 

Förbränningstoalett pris, kvalitet, eller leverantör

Vad är viktigast när man väljer förbränningstoalett: pris, driftsäkerhet eller val av leverantör? Idag kan man köpa förbränningstoaletter av rena internethandlare och på många byggvaruhus.

Hur många av dem kan serva och repararera toaletten om något skulle hända? Vårt råd är att du betänker vad som är viktigt för dig. Bara priset på förbränningstoaletten via internetbutiken eller byggvaruhuset - har de erfarenhet av produkten, kan de erbjuda installationstjänster och service efter köp?

Svensk stugservice installerar, servar och har bra priser på alla förbränningstoaletter. Vi kan förbränningstoaletter!

Installationer

För att en förbränningstoalett skall fungera problemfritt och garantin skall gälla krävs det att installationen är gjord enligt respektive bruksanvisning.

Vi har installatörer som täcker Storstockholm, Mellansverige och Göteborgstrakten. Och med vårt nätverk av partners kan vi oftast hjälpa er med installationen oavsett var i Sverige ni skall ha toaletten installerad. Vill du ha hjälp med installation av förbränningstoalett? Fyll i formuläret installationsförfrågan nedan.

INSTALLATIONSFÖRFRÅGAN≫CINDERELLA FÖRBRÄNNINGSTOALETT≫INCINOLET FÖRBRÄNNINGSTOALETT≫TILLBEHÖR FÖRBRÄNNINGSTOALETT≫≪ÖVERSIKT PRODUKTER