Tidsbegränsat erbjudande 

Incinolet förbränningstoalett


Incinolet

Mycket driftsäker förbränningstoalett optimerad sedan 1959 med hög kvalitet i alla delar.

Finns i färgerna vit eller rostfri och med effektvalen 2000W eller 3500W.

Jämfört med andra förbrännings­toaletter har Incinolet lite kraftigare fläkt vilket gör att den klarar lite tuffare installations­förhållanden, t.ex möjligt att stanna med frånluftsröret före takfot, längre rör och fler böjar.

Eftersom toaletten är byggd i rostfritt stål är chassi och bärande delar praktiskt taget outslitliga. Reläer, värmeelement, fläkt är mycket enkla att byta om det skulle behövas. Egenskaperna gör Incinolet till ett mycket bra val för dig som prioriterar driftsäkerhet och tycker det är omständigt att forsla din toalett till serviceställen för underhåll och reparationer.

Incinolet_TR_2000_Rostfri

Incinolet TR 2000 Rostfri
5 års garanti*

38 900 kr
Incinolet_TR_2000_Vit

Incinolet TR 2000 Vit
5 års garanti*

39 900 kr

Incinolet TR 3500 Rostfri
5 års garanti*

39 900 kr
Incinolet_TR_3500_Vit

Incinolet TR 3500 Vit
5 års garanti*

40 900 kr

Installation

För att garantin skall gälla och din Incinolet förbränningstoalett skall fungera felfritt krävs att man installationen utförs på ett korrekt sätt.

Vi erbjuder installationstjänster i Mellansverige, Stockholmsområdet och Göteborg med omnejd - har du inte stugan där kan vi oftast hjälpa dig via partners.

Fyll i vårt formulär "Installationsförfrågan förbränningstoalett" ovan om du vill ha offert på toalett med installation. 

Tömning av aska

Oavsett om förbränning sker i en kamin, öppen spis eller förbränningstoalett är förbränningen mer effektiv om eldstaden är ren.

Töm gärna relativt ofta även om det bara är lite aska i askskålen (t. ex. en gång i veckan) - det tar endast ett par minuter.

Askan kan slängas i blomsterrabatt, sopor, etc. Använd inte askan där du odlar något (tomater, morötter eller dylikt) då askan kan innehålla medicinrester så som tungmetaller, detta gäller för alla förbränningstoaletter. 

Se video hur man gör.

Rengöra fläkthjulet

Förutom att man regel­bundet tömmer askan är rengöring av fläkt­hjulet var tusende gång man använt toaletten (förbrukat två paket påsar) det enda löpande under­håll man behöver göra. 

Fläkthjulet rengörs enkelt utan att man behöver flytta toaletten.

Se video hur man gör.